nytt i garderoben

Detta fick jag med mig hem ifrån en mysig söndagsdag på stan igår. Två snygga tröjor och ett par jeans. Jeansen från Hollister har jag suktat efter ett tag nu då ett par mörkblåa jeans är ursnyggt och de sitter som smäck på. 
 

Nu mot kvällen ska jag gå en power walk med Vilma och sedan blir det för mig att lägga mig hyffsat tidigt då jag inte alls fick den sömn jag behövde inatt. Hur har eran måndag varit? Klarade ni er förbi den långa trista dagen?Jag är i alla fall glad att mpndagen är förbi och att tisdag börjar närma sig. Puss och kram! 

die monday

God morgon på er! Nu var vi här igen, måndag. För min del skulle det kunna vara helg hela veckan. Har precis gjort mig en god liten frukost och snart bär det av mot skolan. MIn dag kommer inte bjuda på särskilt mycket skoj, mest uppsatser som ska in, prov som ska göras och en del läxor som ska kunnas. Hoppas ni får en fin måndag, puss. 
 

vårdag i solen

Min förmiddag spenderades med Axel  inne i stan med en liten shoppingrunda och en glass i solen. Ett riktigt bra avslut på veckan.