godmorgon

Min nya älsklingsfrukost, chokladgröt; 1dl havregryn, 1msk kakao, 1msk kvarg, 2msk mjölk, 1/2msk honung, 1 ägg. Mikron 1,30 min. Toppa med hallon och mjölk. Mums! 
 
Godmorgon vänner! Blev väldans stressad nu ska möta Hanna i centrum om 30 min och jag sitter på sängen och bloggar!! Ledsen för den dåliga uppdateringen men har inte riktigt haft lusten men ska försöka så gott jag kan. 
Ikväll blir det fira Johanna 18 år, skojs. Det ska firas riktigt ordentligt! 
Jag tappar bort dagarna helt när jag är ledig såhär lång tid, men tror att det är fredag idag, så ha en grym fredag alla! Puss och kram! 
 

simning ♡Jag och Vilma åkte till simhallen och simmade i en timme. Så himla skönt och ett så roligt sätt att träna på. Ibland så saknar jag stunderna då jag simmade hela tiden. Speciellt idag.

Simning är ett väldigt bra sätt att träna kondition på, även fast de kan vara kallt vatten och man inte känner att man svettas betyder inte de att man tar i mindre och man bränner färre kalorier. Utan de är en väldigt bra konditionsträning och är en bra kombination med styrketräning.

att vara kär

Ni vet när det pirrar till i magen när man ser den man älskar, när man hör personens namn, när man ser en bild eller bara tänker på personen. Visst är det en härlig känsla? Att känna att man älskar någon och att bli älskad tillbaka är nog den känslan som lyfter upp än och gör att allt känns bra och lyckligt i livet. Att vara kär måste vara något som vi inte kan leva utan eller i alla fall inte jag, jag kommer då aldrig sluta vara kär i min kärlek. Ni vet när en person har fått en så stor del av ens hjärta och allt man bryr sig om är att den ska må bra och så länge personen är lycklig så är man sjäv det. Att se den personen i le är det finaste som finns. Ja att vara kär, de känns i hela kroppen, från tårna enda till huvudet. Att vara kär slår allt, det är helt underbart. 
Ja, jag är helt galet kär och det är den mest underbaraste känslan jag har fått uppleva.