Wonderland


Kan spendera alldeles för många timmar framför WeHeartIt. Sån bra inspiration och så vackra bilder. Inte bara skönhet och modeinspiration utan inspiration till livet. Love it.

Berlin dag 1

Vi kom till Berlin på morgonen så vi gick raka vägen ut på gatorna och kollade runt. Det blev en hel del span i butiker och i det kanske mest kända köpcentret i Berlin, KaDeWe (endast dyra märkesgrejer). På kvällen tog vi en tur till Alexanderplatz och det blev en drink och middag på Vapiano. Spenderades även en hel del tid och pengar inne på primark. Sedan när det var dags för att åka hem blev det en cykeltaxi som tog oss förbi många kända platser, rekommenderar stort att åka en sån någon gån, supermysigt och man får se otroligt mycket. En liten samanfattning av vår första dag i Berlin. 

5 november

 
Cozy Autumn
Jatack, ge mig lite härliga och mysiga höstkläder i det här tråkiga vädret. Jag tycker att vädret antingen ska vara kallt med snö eller varmt, inget sånt här mellanskit orkar jag med. Är det bara jag som är så himla trött? Det känns som att hösten ger mig nån bubbla runt huvudet som jag inte kan gå ut. 
 
Det är förtusan november nu, hur kan tiden gå så snabbt?! Det är snart nytt år och allt, hänger verkligen inte med. Den här kalla novemberdagen befinner jag mig i skola halva dagen och studierna fortsätter även  hemma sen med en hel del skolböcker. Men det ska bli skönt att göra sig av med lite som tynger ner en så att helgen blir lite friare från sånt. Åh nu är det bara tre dagar kvar till helg, fy vad skönt.