Welcome to Berlin

Såhär har lite av vår dag sett ut här i Berlin, vi har mest gått i närheten av vårt hotell eftersom vi fick rummet lite senare på eftermiddagen. Vi har strosat i lite affärer och sett massor utav snyggt. Men köpcentrumet KeDeWe var allt häftigt, endast märkeskläder och märkesprylar men oj vad imponerad vi båda var. Kläderna var så strykta och så fint vikna och det var så rent och så snyggt. Köpcentrumet skulle jag väl säga är lite som NK men ännu exklusivare. Nu ska vi ut och strosa på gatorna igen och äta en god middag. Asså så lite som jag har sett av Berlin ännu så är jag faktiskt ganska förvånad trodde inte det skulle vara lika mysigt som det är, jag har förälskat mig i en ny stad.  

H&M

Hallo! Befinner mig just nu i Berlin med min älskling, hur kul som helst. Vi har hunnit vara ute och tittat på en gata med massor utav roliga butiker, plånboken kommer allt nog bli lite tunnare efter den här resan. Men byxorna på bilden ovanför, hur snygga är inte de?! Fick hem dom i brevlådan fårn H&M igår och vilket kap det var!! De ör typ kostymbyxor fast väldigt fladdriga, åh älskar dom så. Dock ser det inte så rättvist ut på bilderna, de är snyggare i verklighet. Kommer mer bilder senare ifrån vår dag i Berlin. Puss och Kram.

Ja må han leva

Min älskling fyller 18 år idag, wii. Grattisgrattisgrattis! Kan inte fatta att vi är 18 år, så gammalt, tiden går fort den. Men imorgon blir det ut på nya äventyr för oss, ska bli riktigt kul.

Hoppas ni har haft en grym helg, puss.