beats by dr dre

Mina nya bebisar!! Unnade mig ett par nya hörlurar i påskpresent, måste bara säga att ljudet är stört grymt och jag hoppas att de håller länge. Blev lite osäker på om jag valde rätt färg eftersom vitt lätt blir smutsigt men och andra sidan är färgen så fräsch och jag älskar den! 
 
 

summerburst

 
Efter jag sett alla snaps från cochella festival i Los Angelos så säger jag bara en sak, MÅSTE på den festivalen nån gång innan jag dör!! Men köpte faktiskt biljetter till Summerburst på gärdet till sommaren, vilket jag ser fram emot hur mycket som helst. 
 
Sitter just nu och smaskar på en av mina sju (?!) Ben & Jerrys. Ja jag köpte på mig ett lager då de endast kostade 29kr! Vill se på nån bra film men har verkligen inte någon koll på vilka filmer som finns och vilka som är någorlunda bra.

för det är fredag

 
Ja niii, de går ju lite sisädär bra med uppdateringen här. Vet inte varför det går så segt med att uppdatera menmen.
 
Äntligen är det fredag, som jag har längtat! Har noll skolmotivation vilket resulterar att jag lever för helgerna. Lusten för att göra mina uppgifter är inte stor och att komma upp på morgnarna blir allt svårare. Men att veta att det endast är några få veckor kvar får min hjärna att ändå vilja såsa igenom dagarna. Ikväll blir det endast att lata sig hemma med lite gottissaker och TV-tittande för imorgon väntar det sig jobb! Trevlig helg på er, puss och kram.