sushi + B&J

 
Min fredagaskväll spenderades på bästa sätt med Natalie och en hel del att äta och TV-tittande. Som vanligt blev det 54 bitar sushi och en varsin Ben & Jerry. En välbehövlig kväll med bästavän nu innan skolan drar igån igen. 

just ordered

Tittade runt lite på sheinside och hittade lite skoj. Ännu en kappa är påväg hem till mig och jag hoppas verkligen den kommer snart!! Köpte även en lätt och snygg klänning att ha till de dagar då man inte riktigt vet vad man ska ha på sig. 

workout

En gång i tiden när mitt hår var mörkare och min jag var mer vältränad
 
Kom precis hem från gymmet och märker vilken hets det är att träna för många just nu. Gymmet är verkligen fyllt. Det är tre månader kvar tills sommaren är här alla måste tydligen komma i form på den lilla tiden, haha tycker bara det är så komiskt. Varför inte vara i god form året om? Det är inte dirket att kroppen mår bra av att hetsträna i endast några månader och sen lägga av med det... Jag själv är jävligt glad över att jag inte har fallit för den typen av tränigng. Visst nu har jag haft min period då jag har vilat mycker men de har sina skäl till varför.