valborgsträning

Hann med en sväng till gymmet efter skolan idag. Inriktade mig på de nedre magmusklerna men körde även de andra musklerna i magen. Efter passet hade jag verkligen ingen energi i kroppen alls och ska vila lite nu inför kvällen. 
 
Gör mig iordning inför valborg. Jag ska spendera kvällen med vänner och grill. Kände mig väldigt otaggad under skoldagen på kvällen men tror att det kommer bli riktigt roligt. Hoppas ni alla får en riktigt trevlig valborg!

min helg i bilder

Jag har inte hunnit lägga ner tid på bloggen i helgen och de senaste två veckodagarna men jag lever och nu blir det en uppdatering! 
Min helg har varit väldigt mysig. I lördags var jag på en soppingrunda i stan med Axel och åt glass i solen. På kvällen blev det träff med gamla klasskompisar med grillmys. Söndagen spenderades hela dagen på Grönalund med massor utav onyttigheter, karuseller och skratt. Fick även världens bästa nallebjörn av den allra bästa personen.

härliga soldagar

Försöker ta var på det fina vädret på allra bästa sätt då jag pluggar och solar samtidigt med kvarg till mellanmål.
 
Äntligen är det fredag och helg. Har hört att det ska vara sol och varmt hela helgen så Jag tycker att alla borde passa på att vara ute så mycket som möjligt. Plugga ute, träna ute, va med kompisar ute. Ja försök göra allt ute och bara njut av vädret. De ska i alla fall jag försöka göra. Ha nu en underbar helg alla!