Marc by marc jacobs


Hur fina är inte Marc Jacobs smyckena egentligen? De är simpla med ändå så himla fina. Tycker armbandet med en rosa liten färgklick är väldigt fint till en brun sommarbränna tillsammans med något mer silversmycke. Så enkla till vardags och även snygga till utekvällar. 
 
Ikväll blir det middag med familjen på Rörstrandsgatan, är riktigt sugen på någon riktigt maffig rätt. Väldigt skönt att bara ta det lugnt en lördagskväll och mysa med familjen efter att man varit ute och röjt med vänner. XOXO. 

Min fredagskväll
Lite halvdåliga mobilbilder men min fredagskväll var ju skoj. Började med både sushi och vinmys med bästis och slutade på paddy's med lite dans och musik med fler vänner. Roligt var det i alla fall! 

ripped jeans

Ginatricotjeans slim / boyfriend
 
Har blivit lite kär i trasiga byxor på senaste och tycker det är otroligt snyggt. Både med mycket och lite slitning, det är snyggt på olika sett. Skitsnyggt med ett par klackar till också, ett måste för mig till våren och sommaren!  
 
Heldag i skolan idag, men vad gör det för det är fredag? Fredagens schema kanske inte är det bästa men att veta att helgen är här gör att man står ut och orkar de sista lektionerna. Ikväll blir det både mys och skoj med bästisen. Hoppas er fredag blir grym, see yaaah!